Spara till något du bryr dig om.
Det är enkelt med Mobilis fonder.

Vad drömmer du om i framtiden? En kontantinsats till huset eller en jordenruntresa? Eller är det en trygg buffert du vill spara till? Nu hjälper vi även dig som privatperson att komma närmre ditt sparmål.

Att spara i Mobilis fonder är ett enkelt sätt att äga en portfölj med olika tillgångsslag såsom aktier, räntor och börsnoterade fonder. Genom våra fonder sprider du helt enkelt ut risken på flera marknader istället för att investera allt i en korg. Samtidigt får du möjlighet till högre avkastning på sikt än vad t.ex. ett vanligt sparkonto ger i ränta.

Det är riktigt enkelt att börja spara i Mobilis fonder. Hur mycket och hur ofta du vill spara bestämmer du själv. Välj en av våra tre fonder – Mobilis Stabil, Mobilis Mix och Mobilis Potential – eller fördela fritt mellan våra fonder för att sprida ut risken ytterligare.

Har du konto hos fondmarknaden kan du handla med våra fonder direkt. Som ny kund registrerar du dig enkelt här

 

Vi engagerar oss i ditt sparande.
Precis som vårt namn säger så är vi kapitalförvaltare i rörelse. Det innebär att vi hela tiden är proaktiva på de ständigt föränderliga marknaderna. Vi gör analysen och placerar i de tillgångsslag och på de marknader som vi för tillfället finner mest attraktiva. När de inte längre håller måttet så byter vi ut dem. Under tiden kan du istället ägna dig åt de saker som du brinner för. Att välja din risknivå och sedan låta oss sköta resten är en helhetstjänst för ditt sparande. Ett engagemang som vi var pionjärer med när vi startade 2005.

 

fonder

registrera

handla

Nej
preload preload preload preload preload